Menu
Your Cart

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 100€ ( εντός Αθηνών )

Software

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 + ΔΩΡΟ 1 ΣΤΙΚΑΚΙ USB 8GB ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 Το ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 αναλαμβάνει να προστατέψει την ιδιωτικότητα και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων από πληθώρα ηλεκτρονικών απειλών. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει κάθε είδος κακόβουλου λογισμικού εξασφαλίζοντάς σας μία ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας. Χαρακτηριστικά Antivirus - Antispyware (Προστασία από ιούς, spyware και rootkits) Anti-Phishing (Προστασία από απόπειρες ψεύτικων websites να υποκλέψουν ευαίσθητα δεδομένα ) Exploit Blocker (Εμποδίζει επιθέσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν τον εντοπισμό από προγράμματα antivirus) Λειτουργία Gamer (Το πρόγραμμα προστασίας ρυθμίζεται σε σιωπηλή λειτουργία επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στο παιχνίδι ή στην εργασία σας, χωρίς ενοχλητικές ειδοποιήσεις) Σάρωση βασισμένη στο cloud Χαμηλές απαιτήσεις συστήματος Υποστήριξη και στα Ελληνικά κτλ.  ..
16,50€
BITDEFENDER ANTIVIRUS PLUS 2017 + ΔΩΡΟ 1 ΣΤΙΚΑΚΙ USB 16GB BITDEFENDER Antivirus Plus 2017 Το Bitdefender Antivirus Plus 2017 αναλαμβάνει να προστατέψει την ιδιωτικότητα και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων από πληθώρα ηλεκτρονικών απειλών. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει κάθε είδος κακόβουλου λογισμικού εξασφαλίζοντάς σας μία ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας. Χαρακτηριστικά Πλήρης αυτόματη προστασία Antivirus κατά των online απειλών με απλές επιλογές Έλεγχος Ενεργών Απειλών Προστασία κατά Ransomware Rescue Mode Ισχυρό Anti-phishing Ασφαλής περιήγηση Bitdefender Autopilot (αυτόματος πιλότος - αναλαμβάνει όλη την ασφάλεια σας από μόνος του λαμβάνοντας τις βέλτιστες αποφάσεις ασφαλείας) Bitdefender Photon (τεχνολογία που βοηθά στην προσαρμογή του antivirus στο Hardware και το λογισμικό του συστήματος για απόδοση χωρίς καθυστερήσεις) Ενσωμάτωση Cloud Wifi Security Advisor (εξασφαλίζει ασφάλεια σε όποιο δίκτυο Wi-Fi και αν συνδέεστε) Προστασία Κοινωνικών Δικτύων Διαχείριση Κωδικών Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά κτλ.  ..
20,00€
KASPERSKY INTERNET SECURITY 2016 KASPERSKY INTERNET SECURITY 2016 Το KASPERSKY INTERNET SECURITY 2016 αναλαμβάνει να προστατέψει την ιδιωτικότητα και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων από πληθώρα ηλεκτρονικών απειλών. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει κάθε είδος κακόβουλου λογισμικού εξασφαλίζοντάς σας μία ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας. Χαρακτηριστικά Προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο Απλότητα στη χρήση και τη διαχείριση των επιλογών ασφάλειας Προστασία ιδιωτικότητας Προστασία σε χρηματοοικονομικές συναλλαγές στο Internet Γονικός έλεγχος Βελτιωμένη ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση του συστήματος ..
30,00€
KASPERSKY INTERNET SECURITY KASPERSKY INTERNET SECURITY Το KASPERSKY INTERNET SECURITY αναλαμβάνει να προστατέψει την ιδιωτικότητα και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων από πληθώρα ηλεκτρονικών απειλών. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει κάθε είδος κακόβουλου λογισμικού εξασφαλίζοντάς σας μία ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας. Χαρακτηριστικά Προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο Απλότητα στη χρήση και τη διαχείριση των επιλογών ασφάλειας Προστασία ιδιωτικότητας Προστασία σε χρηματοοικονομικές συναλλαγές στο Internet Γονικός έλεγχος Βελτιωμένη ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση του συστήματος ..
38,03€
MICROSOFT Office 365 MICROSOFT Office 365 Personal MICROSOFT Office 365 Personal είναι το Office που σου προσφέρει ακόμα περισσότερα. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των τελευταίων, χρονικά, εκδόσεών του, τα πλαισιώνει με ακόμα περισσότερες υπηρεσίες που σου παρέχουν την ευελιξία και τις δυνατότητες που χρειάζεσαι για να ανταποκριθείς με επιτυχία στην καθημερινότητά σου. Πρόσβαση από οπουδήποτε Eίναι μία cloud υπηρεσία που διαθέτει δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων (updates) των εφαρμογών που διαθέτει ώστε να είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς πάντα τις τελευταίες δυνατότητες των Word, Excel, PowerPoint και των υπόλοιπων εφαρμογών. Είτε εργάζεσαι online είτε offline  από τον υπολογιστή, το tablet ή το  κινητό σου, το Office 365 είναι πάντοτε διαθέσιμο.     Πάντα ενημερωμένο Θα έχετε πάντα την πιο ενημερωμένη έκδοση, μόλις αυτή κυκλοφορήσει, καθώς περιλαμβάνεται κάθε νέα αναβάθμιση. Αποκτήστε τις ολοκαίνουργιες εκδόσεις 2016 των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook και πολλών άλλων, η λήψη των οποίων γίνεται απευθείας στις αγαπημένες σας συσκευές.     Xαμηλό κόστος Το χαμηλό αρχικό κόστος χρήσης της υπηρεσίας και η ευελιξία προσθήκης χρηστών και υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου, παρέχουν δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης των εξόδων σου βάσει των πραγματικών σου αναγκών.   Χαρακτηριστικά Προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο Ιδανικό γιια μεμονωμένους χρήστες Για 1 υπολογιστή ή Mac, 1 tablet, συμπεριλαμβανομένων των iPad, Android ή Windows, καθώς και 1 τηλέφωνο Πλήρως εγκατεστημένες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, Outlook και OneNote, καθώς και του Publisher και της Access μόνο για PC Αποκλειστικές αναβαθμίσεις και νέες δυνατότητες 1 TB χώρου αποθήκευσης στο cloud με το OneDrive Τεχνική υποστήριξη μέσω συνομιλίας ή τηλεφώνου από τη Microsoft χωρίς επιπλέον χρέωση. Η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα. Μπορείτε όμως να ακυρώσετε την επιλογή σας όποτε θέλετε. Συμβατό με Windows 7 ή νεότερη έκδοση και Mac OS X 10.10. ..
53,90€
KASPERSKY INTERNET SECURITY KASPERSKY INTERNET SECURITY Το KASPERSKY INTERNET SECURITY αναλαμβάνει να προστατέψει την ιδιωτικότητα και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων από πληθώρα ηλεκτρονικών απειλών. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει κάθε είδος κακόβουλου λογισμικού εξασφαλίζοντάς σας μία ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας. Χαρακτηριστικά Προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο Απλότητα στη χρήση και τη διαχείριση των επιλογών ασφάλειας Προστασία ιδιωτικότητας Προστασία σε χρηματοοικονομικές συναλλαγές στο Internet Γονικός έλεγχος Βελτιωμένη ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση του συστήματος ..
56,00€
KASPERSKY Small Office Security v5 KASPERSKY Small Office Security v5 Το Kaspersky Small Office Security v5 έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως, ενώ η διαχείρισή του γίνεται από μια εύχρηστη κονσόλα που βασίζεται στο cloud - δεν απαιτούνται δεξιότητες IT για τη χρήση των ισχυρών εργαλείων ασφάλειας και την παρακολούθηση της ασφάλειας από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή εσείς επιλέγετε. Μείνετε ασφαλείς, όποιες συσκευές και αν χρησιμοποιείτε. Η βραβευμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό προστατεύει τα PC, τους Mac, τους διακομιστές αρχείων και τις φορητές συσκευές σας από κάθε είδους απειλή του κυβερνοχώρου. Χαρακτηριστικά Προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο. Απλότητα στη χρήση και τη διαχείριση των επιλογών ασφάλειας. Προστασία ιδιωτικότητας. Προστασία σε χρηματοοικονομικές συναλλαγές στο Internet. Οι δυνατότητες anti-cryptor σταματούν το κακόβουλο λογισμικό cryptolocker και ransomware πριν καν αυτό μπορέσει να δράσει. Προστατεύστε τα ευαίσθητα δεδομένα και την επιχείρησή σας από παραβιάσεις δεδομένων. Προστατεύστε τα smartphone και tablet Android με τις τεχνολογίες ασφάλειας και διαχείρισης φορητών συσκευών της Kaspersky. Βελτιωμένη ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση του συστήματος. ..
160,50€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)